Okulumuz Hakkında

Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu
Kargı Mahallesi Kavakboynu Sokak Akkuş/ORDU
0538 443 52 68
0538 443 52 68
https://kargiferhatakbulatilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu olarak; Öğrencilerimizi, aklın ve bilimin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, sürekli gelişime ve değişime açık, nitelikli ve donanımlı bir birey olarak üst öğretim kurumlarına hazırlamak ve çağdaş, bilgili, katılımcı ve demokrasiyi özümsemiş vatandaşlar olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu olarak; Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı olarak, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği Şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

BAŞARILAR

Güncelleniyor...
Öğretmen :8
Öğrenci :57
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :2550
Öğretim Şekli :Normal Öğrenim / Taşımalı Eğitim

Öğretim Şekli

Normal Öğrenim / Taşımalı Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

09.00- 15.20

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kalorifer Sistemi

Servis Bilgisi

Kargı Mahallesi, Çökek Mahallesi ve Gürgenliyatak Mahallesinden öğrenciler toplam 8 adet servisle taşımalı eğitim kapsamında okula gelip gitmektedirler.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kargı Mahallesi, Salman Mahallesine 14 km, bağlı olduğu Akkuş ilçe merkezine 42 kilometre mesafe uzaklıktadır. Ordu şehir merkezine mesafesi 147 kilometredir. Köye 5 km mesafede Erbaa´ya bağlı Gökal (Güldere) Beldesi bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları